Dokumentarni film - MALIK 20 GODINA RADA / 2021.

Dokumentarni film - MALIK 20 GODINA RADA

2021.


Povodom 20. godina rada Kazališne radionice Malik, u situaciji "novo normalnog" kada smo bili spriječeni proslaviti obljetnicu, bivše dugogodišnje polaznice Malika snimile su dokumentarni film.

Predstavljamo Vam dokumentarni film MALIK 20 GODINA RADA kojim smo obilježili 20. obljetnicu Kazališne radionice Malik.

Režiju, snimanje intervjua pomoću Zoom platforme i montažu intervjua, fotografija, pozivnica i isječaka iz videa naših predstava, potpisuju bivše dugogodišnje polaznice „Malika“ - Valentina Ban i Tajana Vučenov. Svojim originalnim mladenačkim pristupom i svježim idejama u situaciji „novo normalnog“ kreirale su nadahnut i veoma emotivan film, rezime svega što smo činili naših prvih 20 godina rada na polju kazališne umjetnosti djece i mladih i s djecom i mladima u Rijeci. Zahvaljujemo se svima koje smo intervjuirali u filmu i koji su svatko na svoj način obilježili naš rad, kao i svima ostalima koji su u nekim dužim ili kraćim vremenskim periodima sudjelovali na bilo koji način u programima „Malika“ i promicanju naših ideja na polju kazališta.

Trailer:

Premijera filma održana je 8. travnja 2021. godine u 19.30 sati, a reprize 10. i 12. travnja s početkom u 19.30 sati. Nakon premijere i repriza održani su Zoom razgovori o filmu.

Video cijelog dokumentarnog filma: