Kako radimo- Želiš glumiti? Dođi u Malik!

Želiš glumiti? Dođi u Malik!


Nauči glumiti kroz radionice i profi vođene kazališne predstave!

Prijaviš se. Dođeš. Rasporedimo te u grupu tvog uzrasta. Glumiš, plešeš, pjevaš i fantaziraš najmanje četiri školska sata tjedno! Na kraju radimo predstavu.

Polaznici se raspoređuju u radne grupe prema uzrastu (od 6 do 27 godina) od kojih svaka grupa pohađa najmanje četiri školska sata tjedno. Radimo i stvaramo priče iz improvizacija. Učimo kako koristiti glas kao glumčev alat. Pjevamo i plešemo - učeći o tijelu kao važnom instrumentu za scenski izraz. Puno se igramo s riječima, dobivamo supergenijalne zadatke iz kojih kreiramo sami ili u grupi.

Kroz godinu pokažemo i roditeljima što i kako se radi u Maliku. Zovemo ih na ogledni sat. Onda na kraju, kao čokoladnokazališni preljev na kraju sezone, s nama dođu raditi redatelji, glumci, performeri, umjetnici, sve sami profići koji s nama rade predstavu. A predstave radimo od najljepših priča, knjiga ili izmislimo priču.


Ok, a cijena?

Upisnina

250 kn - bespovratna
Garancija da polaznik ostaje u programu cijelu godinu.

Članarina

250 kn mjesečno
Plaća se do 10.-og u mjesecu za tekući mjesec.

Opis plaćanja

Upisnina i članarina se uplaćuju na račun Udruge Kazališna radionica Malik Rijeka, Škurinjskih žrtava 9, Rijeka 51000, na ime i prezime polaznika.

Br. poslovnog računa: 
HR4523400091110285378
Model: 99
OIB: 35911088605

Radna godina Malika Rijeka traje od 1.10.2018. do 1.10.2019.

Srpanj i kolovoz je pauza za vrijeme koje se ne plaća članarina. U rujnu se rade obnove i pripreme za reprize i gostovanja u idućoj školskoj godini i također se ne plaća članarina.