Repriza #2 dokumentarnog filma „MALIK 20 GODINA RADA“ / 11.04.2021.

Repriza #2 dokumentarnog filma „MALIK 20 GODINA RADA“

11.04.2021.


Repriza dokumentarnog filma "MALIK 20 GODINA RADA" održat će se u utorak, 13. travnja u 19.30 sati na YouTube kanalu "Malika".

Režiju, snimanje intervjua pomoću Zoom platforme i montažu intervjua, fotografija, pozivnica i isječaka iz videa naših predstava, potpisuju bivše dugogodišnje polaznice „Malika“ - Valentina Ban i Tajana Vučenov. Svojim originalnim mladenačkim pristupom i svježim idejama u situaciji „novo normalnog“ kreirale su nadahnut i veoma emotivan film, rezime svega što smo činili naših prvih 20 godina rada na polju kazališne umjetnosti djece i mladih i s djecom i mladima u Rijeci. Zahvaljujemo se svima koje smo intervjuirali u filmu i koji su svatko na svoj način obilježili naš rad, kao i svima ostalima koji su u nekim dužim ili kraćim vremenskim periodima sudjelovali na bilo koji način u programima „Malika“ i promicanju naših ideja na polju kazališta.

Film traje 55 minuta. 15 minuta nakon održanog filma bit će organiziran razgovor autorica filma s publikom na Zoom platformi.

Poveznica na film s početkom u 19.30 h: https://youtu.be/oGmacIDCHnM

Poveznica na Zoom razgovor nakon filma u 20.45 h: https://bit.ly/3td6Ggw

 

Pozivamo vas da se iz udobnosti svoga doma pridružite zajedničkom gledanju i komentiranju filma te time uveličate našu prvu okruglu obljetnicu rada, u situaciji "novog normalnog"!

Pristup cjelokupnom sadržaju je besplatan.