Premijera dokumentarnog filma „MALIK 20 GODINA RADA“ / 01.04.2021.

Premijera dokumentarnog filma „MALIK 20 GODINA RADA“

01.04.2021.


Premijera dokumentarnog filma "MALIK 20 GODINA RADA", kojom se po prvi put obilježava okrugla godišnjica, održat će se 8. travnja u 19.30 sati na YouTube kanalu "Malika".

Režiju, snimanje intervjua pomoću Zoom platforme i montažu intervjua, fotografija, pozivnica i isječaka iz videa naših predstava, potpisuju bivše dugogodišnje polaznice „Malika“ - Valentina Ban i Tajana Vučenov. Svojim originalnim mladenačkim pristupom i svježim idejama u situaciji „novo normalnog“ kreirale su nadahnut i veoma emotivan film, rezime svega što smo činili naših prvih 20 godina rada na polju kazališne umjetnosti djece i mladih i s djecom i mladima u Rijeci. Zahvaljujemo se svima koje smo intervjuirali u filmu i koji su svatko na svoj način obilježili naš rad, kao i svima ostalima koji su u nekim dužim ili kraćim vremenskim periodima sudjelovali na bilo koji način u programima „Malika“ i promicanju naših ideja na polju kazališta.

Film traje 55 minuta. 15 minuta nakon održane premijere bit će organiziran razgovor autorica filma s publikom na Zoom platformi.

Poveznica na premijeru filma: https://youtu.be/L5DcxitOUsg

Poveznica na Zoom razgovor nakon premijere: https://us05web.zoom.us/j/85410959582?pwd=ZWVmOStFUUFZdEoyaVhXRlhiTWhaUT09

 

Reprize dokumentarnog filma održat će se 10. i 12. travnja s početkom u 19.30 sati na istom Youtube kanalu, uz razgovor na Zoomu poslije svake reprize. Poveznice na reprize objavit ćemo na vrijeme na web stranici, Facebook stranici i  Instagram profilu.

Pozivamo vas da se iz udobnosti svoga doma pridružite zajedničkom gledanju i komentiranju filma te time uveličate našu prvu okruglu obljetnicu rada, u situaciji "novog normalnog"!

Pristup cjelokupnom sadržaju je besplatan.