Predstava Djeca luke postaje film / 02.09.2020.

Predstava Djeca luke postaje film

02.09.2020.


Nakon obustave rada uslijed pandemije Corona virusa odlučili smo Predstavu Djeca luke, prema knjizi Z. Žmirića Riječke rock himne raditi virtualno pomoću Zoom aplikacije.

Nakon obustave rada uslijed pandemije Corona virusa odlučili smo Predstavu "Djeca luke", prema knjizi Z. Žmirića "Riječke rock himne" raditi virtualno pomoću Zoom aplikacije.

Predstava će zapravo postati film u kojem ćemo kombinirati i kazališnu i filmsku glumu. Premijerno ćemo ga prikazati na našem youtub kanalu, nadamo se do kraja 2020. Okupili smo filmsku ekipu suradnika, napisali sinopsis filma i u njemu zadržali priču o buntu i odrastanju u našem gradu, te o odnosu najmlađih generacija s gradom Rijeka u kojem žive u određenom trenutku tranzicije, kao i cijelih riječkih generacija prema promjenama koje se i lokalno i globalno dešavaju u društvu Baviti ćemo se više filmskom glumom i snimati puno scena pomoću zoom-a iz vlastitog doma; sobe, kuhinje ili wc-a, ali i dalje će nam Molo longo, dizalice i propala riječka industrija biti scenografsko-dramaturška okosnica zoom filma/predstave.

Više o projektu Djeca luke