Otvoreni su upisi u programe glume kazališno-izvedbene sezone 2022/23. „Kazališne AV radionice Malik“ Rijeka / 01.09.2022.

Otvoreni su upisi u programe glume kazališno-izvedbene sezone 2022/23. „Kazališne AV radionice Malik“ Rijeka

01.09.2022.


„Malik“ Rijeka poziva djecu i mlade u dobi od 7 do 27 g. da se upišu u programe glume!

Upisati se možete putem on-line obrasca na ovoj poveznici: https://www.malik.hr/hr/prijavni-obrazac .

Nakon uspješne prijave slijedi podjela u grupe prema uzrastu, a zatim rad, druženje, gluma, improvizacija, oponašanje i igra, a sve to u blokovima od 4 školska sata tjedno u dvorani na 7. katu Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku, Strossmayerova 1 u Rijeci.

 Predviđeni termini grupa u HKD-u:

Pod mentorstvom Denis Kirinčić, glumeći ćemo putovati po uzoru na knjigu J. Verna „Put oko svijeta za 80 dana“.  Pri tom' ćemo otkrivati prava i odgovornosti djece i mladih kroz određena povijesna razdoblja kao i našeg suvremenog društva. Na satiričan način  dodirivati ćemo različite civilizacijske neravnoteže kao što su klasična podjela poslova prema rodu i niže satnice rada  žena u velikim korporacijama. Osvještavajući te i slične probleme sanjati ćemo zajedno s publikom u svim našim izvedbenim formama; na otvorenom i zatvorenom ili virtualnom, bolji i pravedniji život za sve nas u NOVOM RITMU GRADA.

Impozantan broj predstava, filmova, polaznika i velikih uspjeha stoji iza našeg rada.

Više o predstavama i filmovima saznajte na poveznici https://www.malik.hr/hr/predstave .

Ako nekim čudom još niste čuli za Kazališnu radionicu Malik Rijeka, na našoj web stranici možete saznati više informacija: https://www.malik.hr/hr/o-nama