Otvoreni su upisi u novu kazališno-filmsku sezonu 2021/22. u Maliku! / 13.09.2021.

Otvoreni su upisi u novu kazališno-filmsku sezonu 2021/22. u Maliku!

13.09.2021.


Kazališna radionica Malik Rijeka poziva djecu i mlade u dobi od 6 do 27 godina na upis u novu kazališno-filmsku sezonu 2021/22. Upisi su do 8. listopada 2021. g.

Prijava se možete putem ove poveznice: https://www.malik.hr/hr/prijavni-obrazac .

Svi zainteresirani za glumu; kazališnu i filmsku; provođenje svojeg slobodnog vremena na daskama koje život znače su dobrodošli! U reali, ali i u AV virtuali!

Nakon uspješne prijave slijedi podjela u grupe prema uzrastu, a zatim rad, druženje, gluma, improvizacija, oponašanje i igra, a sve to u blokovima od 4 školska sata tjedno u dvorani na 7. katu Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku, Strossmayerova 1 u Rijeci.

 Predviđeni termini grupa u HKD-u:

Prošle sezone 2020/21. uslijed ugroza zbog Covida, uz kazališni ušli smo i u filmski svijet. Snimili smo čak 2 filma; dokumentarni MALIK 20 G. RADA i zoom igrani film (kazalište u filmu) DJECA LUKE, ali uz to smo u lipnju 2021. g. izašli i s premijerom predstave BASNE U NAMA I OKO NAS na otvorenom ispred dvaju Građevinskih srednjih škola u Rijeci. Iako smo bili zatvoreni od kraja listopada 2020. g. do kraja svibnja 2021. g. radionice su se cijelo vrijeme održavale i ponovno smo svojom kvalitetom, zasnovanoj na stručnošću i radom s prof. umjetnicima, pokazali svoju veliku spremnost na promjene i dokazali se još jednom, čak i u tim izazovnim okolnostima.

Zbog svega toga molimo  FLEKSIBILNOST I POVJERENJE jer sve radimo i u dogovoru s vama.

Impozantan broj predstava, filmova, polaznika i velikih uspjeha stoji iza našeg rada.

Više o predstavama i filmovima saznajte na poveznici https://www.malik.hr/hr/predstave .

Za kraj otkrivamo malu tajnu o suradnji koja čeka polaznike ove godine... Svi polaznici radit će s poznatom glumicom Anom Vilenicom na projektu čija je tema - LJUBAV!

Ako nekim čudom još niste čuli za Kazališnu radionicu Malik Rijeka, na našoj web stranici možete saznati više informacija: https://www.malik.hr/hr/o-nama